Vídeos

La campanya de dinamització comercial del Nucli Antic reparteix fins a 2.000 euros en premis
Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir arribava enguany a la seva 4a edició amb la participació d’una trentena de municipis catalans. Aquest increment de col·laboradors s’ha traduït en un augment d’obsequis, de manera que s’han repartit fins a 6 premis: 3 per a comerciants i 3 per a usuaris.
Sorteig dels lots del Pla de Barris
Gracia Sancho, María Teresa Gómez i Òscar Martínez han estat els guanyadors de la campanya "Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir". En aquesta 4a edició s'han repartit tres premis més pels comerços locals el Rebost, la Peixateria del carrer Major i la Cansaladeria Carnisseria Rabascall Ciurana.
Campanya de dinamització comercial
De l’1 al 30 al 30 de juny les compres als establiments de la vila tenen premi. I és que durant el proper mes, la Selva del Camp serà escenari de dues campanyes de dinamització comercial.  Compra al poble i guanya és el nom de la nova iniciativa promoguda per l’Ajuntament. La proposta aglutina mig centenar de botigues, tant de la zona de l’eixample com del centre de la vila. L’objectiu d’aquesta acció és ampliar i fidelitzar els consumidors dels comerços locals. Amb cada compra s’obtindrà una butlleta “rasca-rasca” que contindrà premis immediats, des de vals de descompte fins a tiquets d’accés a l’spa municipal.
Quarta edició de la Botifarrada Popular
La Botifarrada Popular aconsegueix 700 euros per Càritas i la Lliga contra el càncer. La festa gastronòmica del Nucli Antic arribava així a la seva quarta edició.  La proposta, impulsada a través de l’Oficina del Pla de Barris del municipi, es presenta com una oportunitat per dinamitzar el casc antic de la vila i convertir-lo en un atractiu pels forasters. A més, també es marca una fita solidària. I és que la recaptació aconseguida es destina a entitats amb finalitats socials.
II Concurs de finestres i balcons florits del Nucli Antic
El certament celebra la seva segona edició després de l’èxit de participació en l’anterior convocatòria. L’objectiu de la proposta és dotar de color les façances dels habitatges del centre de la vila. Poden inscriure’s tots els residents al Nucli Antic, ja sigui propietaris o llogaters.