Sorteig de la IV Campanya "Barris antics: molt per descobrir molt per oferir"

Dilluns, 6 Juliol, 2015
Gracia Sancho, María Teresa Gómez i Òscar Martínez han estat els guanyadors de la IV campanya "Barris Antics: molt per descobrir, molt per oferir".

El passat dimecres 1 de juliol es va realitzar el sorteig públic del lot de productes de la IV campanya Barris antics: molt per descobrir molt per oferir.

Els 23 comerços del nucli antic adherits a la Camapanya van repartir  durant tot el mes de juny més de 6.000 butlletes entre els seus clients per a participar al sorteig de lot valorat en més de 2.000 euros.

El lot conté productes i serveis molt diversos dels 30 municipis de Catalunya que participen en aquesta iniciativa  entre els que destaquen estades, visites culturals, sopars, vals de descompte, productes típics locals, entre d'altres.

Els guanyadors d'aquesta edició han estat Gracia Sancho, María Teresa Gómez i Òscar Martínez. Per altra banda, també s'han repartit 3 premis als comerços participants i que s'han endut El Rebost, la Carnisseria Rabascall-Ciurana i la Peixateria de C. Major.